ingyenes webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Nyitva vagyunk, repülünk!

Lepd meg szeretteidet egy jövőbeni élménnyel! A jegyeink a kiállítási dátumtól 2 évig felhasználhatók. A jegyeket e-mailben vagy postán tudjuk küldeni, de személyesen is átvehetők. Hívj minket, írj nekünk!

1. A hőlégballonos sétarepülő jegy ára most 38.000 Ft / fő (Gyermekjegy (10-14 éves kor közt) 28.000 Ft)
2. A jegy 2 teljes évig felhasználható (a kiállítási dátumtól számolva)

3.
A jegy 20%-os kedvezményre jogosít reptérlátogatásra (2021. 01-től beváltható) > https://www.repterlatogatas.hu/ (Ez a hőlégballonozástól teljesen független)

Telefon: +36704362727

(Ha nem tudjuk felvenni, pár órán belül visszahívjuk!)

>> MEGRENDELÉS <<HOGYAN KÉSZÜLJ A REPÜLÉSRE

Kedves Leendő Utasunk!

A sétarepülés előtt érdemes egy pár dolgot tudnod, hogy az számodra a lehető legkényelmesebb legyen. Kérjük, hogy a repülésre a következőképpen gyere:

Mit viseljek?

Lábbeli! Viselj zárt, kényelmes, lapos talpú cipőt, ne viselj szandált, magas sarkút, papucsot stb. Legjobb a bakancs. (Nedves, poros, sáros lehet a lábbelid, vagy szúrhat a növényzet.) Reggeli, illetve tavaszi-őszi repüléseknél javasolt a bakancs vagy akár a gumicsizma viselése, mert nagyon nedves lehet a mező.

Ruházat! A legmelegebb nyári napokon is lehetőleg nem műszálas hosszúnadrágot és hosszú ujjú felsőt hozz magaddal (nem muszáj abban érkezni). Így tudsz csak segíteni a ballon felállításánál, ez a ruházat védelmet nyújt. A ruházat legyen kényelmes és ne legyen gond, ha kicsit poros vagy sáros lesz. Hölgyek semmiképp ne viseljenek szoknyát!

Fejfedő! Javasolt baseball sapka vagy valamilyen más fejfedő viselése a ballonozás alatt. Ez nem kötelező, de kellemes védelmet nyújt a hőlégballon égőjének melegétől.

Mit hozzak magammal?
  • Fényképezőgép
  • Videókamera
  • Innivaló
  • Csoki, szendvics, rágcsa ízlés szerint
  • Nyári időszakban javasolt a szúnyogirtó spray használata
Hogyan jelentkezzek, ha még nincs időpontom a repülésre?

A repülőjegyen találsz egy e-mail címet és egy telefonszámot. Elsősorban inkább e-mailt írj, és abban add meg, hogy mikor szeretnél repülni, mert ha telefonálsz, akkor valószínűleg fejből nem fogjuk tudni, hogy az adott nap és napszak szabad-e.

Amennyiben lehetséges, hétvégi időpontokat válassz, mert csapatunk hét közben általában dolgozik. A téli hideg napok kivételével a repülés csak a kora reggeli (napkelte utáni) órákban és a késő délutáni (napnyugta előtti) órákban lehetséges, így ezen időpontokra tudsz helyet foglalni.

Kérünk, hogy olvasd végig a www.holegballon.com -ot amely tájékoztat téged arról, hogy mi lesz a pontos program.

Hányan leszünk a ballonban?

A pilótán kívül általában 4-6 fő repül együtt, így kellemes, baráti légkörben fogod tölteni a repülést.

Mennyi időt vesz idénybe a program?

A találkozástól számítva kb. 4-5 óra az egész program, amelyből a repülés maga kb. 1 óra. Nem javasoljuk, hogy a ballonrepülés utánra olyan programot tegyél, ahova időre kell érkezned, mert a program hossza nem tervezhető pontosan.

Honnan tudom, hogy a lefoglalt napon megfelelő lesz-e az időjárás a repülésre?

Repülés előtt 1-2 nappal, amikor már pontos meteorológiai előrejelzést látunk, akkor a pilótánk telefonon fog keresni, hogy ezt egyeztessétek. (Csapadékos, erősen ködös vagy 3 m/sec-nál erősebb, azaz szeles idő esetén nem biztonságos repülni, így új időpontot kell majd keressünk.)

FONTOS! Amennyiben bármi közbejönne az előre egyeztetett repülés előtt, időpont lemondást CSAK a tervezett repülés előtt 2 nappal (minimum 48 óra) tudunk elfogadni, ellenkező esetben a jegy elveszik a befizetett összeggel együtt. Kivétel ez alól ha orvosi igazolást mutatnak be!

Mit tegyek, ha az időjárás miatt elmarad a repülés?

Mindenképp egyeztess velünk új időpontot úgy, ahogyan korábban, azaz lehetőleg e-mailen, így még esély sincs arra, hogy esetleg megfeledkezünk a te repülésedről.

Várunk szeretettel a repülésen!
Üdvözlettel, a hőlégballon.com csapata