ingyenes webstatisztika


A Velencei tónál repülünk!

Lepd meg szeretteidet egy jövőbeni élménnyel! A jegyeket e-mailben vagy postán tudjuk küldeni, de személyesen is átvehetők Zuglóban.

Részletek:

1. A hőlégballonos sétarepülőjegy ÁRAK ITT!
2. A jegy 1 teljes évig felhasználható (a kiállítási dátumtól számítva)

Telefon: +36306854917

>> JEGYRENDELÉS <<HOGYAN KÉSZÜLJ A REPÜLÉSRE

Kedves Leendő Utasunk!

A sétarepülés előtt érdemes egy pár dolgot tudnod, hogy az számodra a lehető legkényelmesebb legyen. Kérjük, hogy a repülésre a következőképpen gyere:

Mit viseljek?

Lábbeli! Viselj zárt, kényelmes, lapos talpú cipőt, ne viselt szandált, magas sarkút, papucsot stb. Ősztől tavaszig
legjobb a bakancs. (Nedves, poros, sáros lehet a lábbelid, vagy szúrhat a növényzet.) Reggeli, illetve tavaszi-őszi
repüléseknél javasolt a bakancs vagy akár a gumicsizma viselése, mert nagyon nedves lehet a mező.

Ruházat! A legmelegebb nyári napokon is (lehetőleg nem műszálas) hosszúnadrágot és hosszú ujjú felsőt hozz magaddal (nem muszáj abban érkezni). Így tudsz csak segíteni a ballon felállításánál, ez a ruházat védelmet nyújt, és leszálláskor is véd az esetleges magasabb növényzetben. A ruházat legyen kényelmes és ne legyen gond, ha kicsit poros vagy sáros lesz. Hölgyek semmiképp ne viseljenek szoknyát!

Javasolt baseball sapka vagy valamilyen más fejfedő viselése a ballonozás alatt. Ez nem kötelező, de kellemes védelmet nyújt a hőlégballon égőjének melegétől.

Mit hozzak magammal?
  • Fényképezőgép, videókamera
  • Innivaló
  • Csoki, szendvics, rágcsa ízlés szerint
  • Nyári időszakban javasolt a szúnyogirtó spray használata
A hőlégballonos sétarepülésen nem vehet részt:

10. életévét be nem töltött gyermek; várandós személy; olyan személy, aki alkohol, kábítószer vagy gyógyszer hatása alatt áll; olyan személy, akinek az egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy a hőlégballonos utazáson testi épségének vagy egészségének veszélyeztetése nélkül részt vegyen. (például: a repülés dátumát megelőző 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett személyek, súlyos gerincbántalmakkal vagy mozgásszervi panaszokkal, súlyos keringési vagy pszichiátriai betegséggel küzdő személyek). Az Utas köteles a repülés megkezdése előtt, már időpontfoglaláskor tájékoztatni a Ballonsport Clubot, ha a fenti körülmények valamelyike fennáll.

Hogyan jelentkezzek, ha még nincs időpontom a repülésre?

A repülőjegyen találsz egy e-mail címet és egy telefonszámot. Elsősorban inkább e-mailt írj, és abban add meg, hogy mikor szeretnél repülni, a telefonszámoddal együtt, mert ha telefonálsz, akkor valószínűleg fejből nem fogjuk tudni, hogy az adott nap és napszak szabad-e. A repülésre a hideg téli hónapokban egész nap, míg az év többi részében kora reggel (napkelte után) és késő délután (napnyugta előtt) kerülhet sor.

Amennyiben lehetséges, hétvégi időpontokat válassz, mert csapatunk hét közben általában dolgozik.

Kérünk, hogy olvasd végig a www.holegballon.com vagy a www.uballon.hu weboldalt, amely tájékoztat téged arról, hogy mi lesz a pontos program.

FONTOS! Amennyiben bármi közbejönne, időpont lemondást CSAK a tervezett repülés előtt 2 nappal tudunk elfogadni, ellenkező esetben a jegy elveszik a befizetett összeggel együtt. Kivétel ez alól, ha orvosi igazolást mutatnak be!

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! 

Általános szerződési feltéteteinket itt találod: http://www.holegballon.com/gdpr_aszf

Hányan leszünk a ballonban?

A pilótán kívül általában 6-12 fő repül együtt, amennyiben nem privát repülést vásároltál, így kellemes, baráti légkörben fogod tölteni a repülést.

Mennyi időt vesz idénybe a program?

A találkozástól számítva kb. 4-5 óra az egész program, amelyből a repülés maga kb. 1 óra (45-70 perc). Nem javasoljuk, hogy a ballonrepülés utánra olyan programot tegyél, ahova időre kell érkezned, mert a program hossza nem tervezhető pontosan.

Honnan tudom, hogy a lefoglalt napon megfelelő lesz-e az időjárás a repülésre?

Repülés előtt 1 nappal, amikor már pontos meteorológiai előrejelzést látunk, akkor telefonon/smsben fogunk keresni, hogy ezt egyeztessük. (Csapadékos, erősen ködös vagy 3 m/sec-nál erősebb, azaz szeles idő esetén nem biztonságos repülni, így új időpontot kell majd keressünk.)

Mit tegyek, ha az időjárás miatt elmarad a repülés?

Mindenképp egyeztess velünk új időpontot úgy, ahogyan korábban, azaz lehetőleg e-mailen, így még esély sincs arra, hogy esetleg megfeledkezünk a te repülésedről.

Várunk szeretettel a repülésen!

Üdvözlettel, a Unique Ballonsport Club csapata
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ