ingyenes webstatisztika

Sétarepülés: 35.000 Ft + áfa / fő

Telefon: +36704362727
(Ha nem tudjuk felvenni, pár órán belül visszahívjuk!)


>> MEGRENDELÉS <<


Hányan repülhetünk egyszere?


Kérdés:


Hány vendég repülhet egyszerre? Mennyivel korábban kell jelentkezni és fizetni?

Válaszok:

Kedves Péter!

o egyszerre 4-5 felnőtt vendég repül általában, de van lehetőség több vagy nagyobb ballonnal 10 vagy még több főnek is egy alkalommal repülni. Ti hányan szeretnétek jönni?

o a helyet lefoglalni általában 2-3 héttel előre érdemes, egyébként előfordulhat, hogy már a kiszemelt napot más lefoglalta. Legkésőbb 1 héttel előre mindenképpen kérjük, hogy jelezzétek, ha jönni szeretnétek, mert nekünk is úgy kell készülni. A kiszemelt nap előtti hét közepén és előző nap még szoktunk egyeztetni, hogy jó-e az idő, vagy új időpontot kell választani.

- Fizetni kétféleképpen lehet:

o ha szeretnétek névre szóló ajándék repülőjegyet, ami 1 évig érvényes, akkor a repülőjegy átvételekor kérjük a fizetést, kp-ben, vagy utalással.

o ha nem kértek jegyet, akkor legkésőbb a repülés napján kell fizetni (kp-ben, vagy 2 nappal előtte utalással). Amikor sokan vannak már előjegyzésben a repülésekre, akkor azok élveznek előnyt az időpontfoglalásban, akik már kifizették a díjat, így a tavasztól kezdődő időszakban érdemes ezt is előre pár héttel megtenni, ha megoldható, hogy biztosan legyen helyetek. Tavasszal és nyáron nagyon sok a repülés.

Ti egyébként mikorra tervezitek és hányan szeretnétek jönni?

Szeretettel,
Dalma :)