ingyenes webstatisztika
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Sétarepülés: 35.000 Ft + áfa / fő

Gyerekeknek félár

Telefon: +36704362727
(Ha nem tudjuk felvenni, pár órán belül visszahívjuk!)


>> MEGRENDELÉS <<


Hányan repülhetünk egyszere?


Kérdés:


Hány utas repülhet egyszerre?

Válasz:

2, 5 és 6 fős hőlégballonjaink vannak + a pilóta. Ha ti ennél kevesebben vagytok, az nem gond, csoportosítjuk az utasokat. Mindig van elég utas, így ezzel biztosan nem lesz gond. (Ha többen vagytok, van lehetőség több ballonnal 10 - 20 - 50 fő egyidőben törnérő repültetésére is.

Mennyivel kell a repülés előtt jelentkezni és fizeni a jegyet?

A helyet lefoglalni általában 2-3 héttel előre érdemes, egyébként előfordulhat, hogy már a kiszemelt napot más lefoglalta. A kiszemelt nap előtt pár nappal még szoktunk egyeztetni, hogy jó-e idő várható-e a repüléshez. A jegyek megvásárlása előre történik. Ha az időjárás nem teszi lehetővé a kiszemelt napon a repülést, akkor a jegy egy éven belől, előre egyeztetett időpontban lerepülhető.

A jegy személyes átvételekor egy laminált, emlékbe eltehető jegyet kaptok:

Ha szeretnétek névre szóló ajándék repülőjegyet, akkor a repülőjegy átvételekor kérjük a fizetést, kp-ben, vagy utalással.o ha nem kértek jegyet, akkor legkésőbb a repülés napján kell fizetni (kp-ben, vagy 2 nappal előtte utalással). Amikor sokan vannak már előjegyzésben a repülésekre, akkor azok élveznek előnyt az időpontfoglalásban, akik már kifizették a díjat, így a tavasztól kezdődő időszakban érdemes ezt is előre pár héttel megtenni, ha megoldható, hogy biztosan legyen helyetek. Tavasszal és nyáron nagyon sok a repülés.

Ti egyébként mikorra tervezitek és hányan szeretnétek jönni?

Szeretettel,
Dalma :)